Головна Новини Суспільство події Підготовка до блокади: на скільки Києву вистачить продуктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Підготовка до блокади: на скільки Києву вистачить продуктів

Два мільйони жителів, які не залишили свої будинки, не залишаться віч-на-віч у разі погіршення ситуації, зазначили в КМДА.

13 березня 2022, 14:24
Поділіться публікацією:

У столиці України сформовано двотижневий запас найнеобхідніших продуктів харчування для двох мільйонів киян, що залишилися у місті. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні у Telegram-каналі Київської міської державної адміністрації.

Підготовка до блокади: на скільки Києву вистачить продуктів

Київ. Фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що київська влада заздалегідь підготувалася до того, що ситуація в столиці може погіршитися, адже російські війська знову можуть робити спробу захоплення головного роду України. При цьому тим киянам, які відмовилися залишати свої будинки та залишилися у місті, хвилюватися не варто. На випадок погіршення ситуації влада подбала про те, щоб запас продуктів харчування був мінімум на 2 тижні. Влада пропрацювала ці моменти з бізнесом і вже зараз можна точно сказати, що в Києві не припинять свою роботу магазини та аптеки, а ціни в них будуть на тому ж рівні, що й зараз.

Наголошується, Київ вдячний як бізнесу, так і міжнародним партнерам, які зуміли завести до столиці все найнеобхідніше для нормальної життєдіяльності. Практично безперебійна доставка продуктів харчування здійснюється як у маленькі, так і великі магазини столиці.

У КМДА додали, що в Києві працюю банкомати, виплачуються всі соціальні виплати. З цим жодних проблем немає.

Водночас, поки українська столиця живе в облозі, українські захисники зміцнюють оборонні споруди навколо Києва, у тому числі на південних підступах до столиці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони України Резніков звернувся до НАТО після атаки на Яворівський полігон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини