Головна Новини Суспільство події Під Верховною Радою мітингують проти вакцинації від коронавірусу (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Верховною Радою мітингують проти вакцинації від коронавірусу (ФОТО, ВІДЕО)

Мітингарі вважають вакцинацію від коронавірусу черговим геноцидом народу

4 лютого 2021, 13:48
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 4 лютого 2021 року, біля Верховної Ради України зібрався численний мітинг антивакцинаторів. Учасники акції вимагають відмовитися від початку масової вакцинації від коронавірусу, а також зупинити розгляд одного із законопроектів, що передбачає початок щеплень. Новину повідомляють українські Telegram-канали, зокрема PavlovskyNews.

Під Верховною Радою мітингують проти вакцинації від коронавірусу (ФОТО, ВІДЕО)

Мітингарі вважають вакцинацію від коронавірусу небезпечною. Фото: Telegram-канал "Украина в шоке"

Мітинг вирішили організувати через те, що сьогодні народні депутати мають розглянути документ під номером 4142. Проект закону передбачає регулювання системи громадського здоров’я в Україні. Слід зазначити, що деякі його пункти стосувалися процесу вакцинації (не лише від коронавірусу). Так, зокрема, у разі відмови батьків від щеплення власної дитини, вони мають подати відповідну заяву (так звана "презумпція згоди на вакцинацію").

Разом із цим голова комітету ВРУ з питань здоров’я нації Михайло Радуцький кількома днями раніше повідомив, що після опрацювання із законопроекту №4142 були видалені деякі фрагменти.

"Крім того, з документа вилучили норми, які стосувалися щеплення. До комітету та безпосередньо депутатів надійшли численні звернення з цього приводу. Ми вирішили залишити в законодавстві чинні норми, що стосуються вакцинування", — написав політик у власному Telegram-каналі.

Втім, прихильники ідеї життя без вакцин все одно прийшли під стіни Верховної Ради. Зібрання ілюструє свою позицію багатьма плакатами із написами "Зупиніть геноцид", "Здоров’я моїх дітей — моя відповідальність", "Примус до медичного втручання — злочин", "Вакцинація = геноцид народу" тощо.

Тим часом в уряді, як уже інформували "Коментарі", зазначають, що масова вакцинація українців має розпочатися із понеділка, 15 лютого. Першими препарат від коронавірусу отримають медики, які рятують пацієнтів, хворих на COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини