Головна Новини Суспільство події Під Києвом знищено опорний пункт росіян: багато спаленої техніки, десятки вбитих
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом знищено опорний пункт росіян: багато спаленої техніки, десятки вбитих

Збройні сили звільнили Лук'янівку під Києвом, знищили опорний пункт росіян, убили 40 загарбників, інших шукають

25 березня 2022, 10:52 comments1124
Поділіться публікацією:

В Київській області ЗСУ продовжуть демонструвати успіхи. Українські захисники звільнили Лук'янівку під Києвом, знищили опорний пункт окупантів, ліквідували 40 загарбників, інших шукають. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова тероборони Києва Петро Кузик.

Під Києвом знищено опорний пункт росіян: багато спаленої техніки, десятки вбитих

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Глава тероборони Києва розповів, що останні кілька діб є певні успіхи ЗСУ поблизу Києва. Ворожі сили починають відтісняти, даючи сильну відсіч противнику.

"Лівим берегом учора в районі Баришівки був успішний наступ на населені пункти, наприклад, Лук'янівку. Він повністю звільнений", – наголосив Петро Кузик.

За його словами, у звільненій Лук'янівці було облаштовано опорний пункт російських військ. В одному місці було зосереджено кілька сотень окупантів, багато техніки та боєприпасів. Більшість техніки було підбито та ліквідовано. Частину техніки вдалося захопити як бойові трофеї.

Щодо втрат ворога в живій силі, то за підтвердженою інформацією вдалося ліквідувати 40 російських окупантів. Більшість у розсипну втекла до лісів. Спецоперація ЗСУ триває, окупантів, що втекли, шукають, якщо вони не будуть здаватися в полон, то по них буде відкритий вогонь на поразку.

Петро Кузик також розповів, що Україна суттєво збільшила кількість військової техніки, зокрема танків, бронемашин. Деякі з них вдалося захопити як бойові трофеї, іншу частину вдалося відремонтувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Київщині ЗСУ перейшли в контрнаступ: інформацію підтвердив радник голови МВС Вадим Денисенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини