Головна Новини Суспільство події Під Черніговом від ворожого снаряда загинув чоловік нардепа Стефанішиної
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Черніговом від ворожого снаряда загинув чоловік нардепа Стефанішиної

Без батька залишилися дві доньки – Влада та Валерія

31 березня 2022, 13:02
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", нардеп Ольга Стефанишина повідомила у Facebook про загибель свого чоловіка. Чоловік, намагаючись урятувати людей, загинув від російського снаряда на Чернігівщині.

Під Черніговом від ворожого снаряда загинув чоловік нардепа Стефанішиної

Ольга Стефанишина. Фото: Facebook/olga.stefanishina

Ольга Стефанишина – спеціаліст у сфері захисту прав пацієнтів. Вона у 2019-му році була обрана народним депутатом від партії "Голос". Як народний депутат завжди займала та займає активну проукраїнську позицію.

"Мій коханий чоловік, Богдан, загинув від російського снаряда 30 березня під Черніговом, намагаючись врятувати людей. Я буду з нашими дітьми, не на зв'язку. Мені дуже боляче. Сука війна", — написала нардеп.

Нагадаємо, учора під Черніговом російські окупанти розстріляли колону волонтерів. За інформацією радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, вогонь відкрили по п'ятьох автобусах з волонтерами, які намагалися потрапити на окуповану територію, щоб евакуювати людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вкотре закликав світову громадськість жорстко покарати Росію за її злочини проти людяності та розв'язану війну проти України. Президент навів приклад 2014 року, коли на анексію Криму та окупацію частини українського Донбасу світ відповів інертно та дуже стримано. 

Також видання "Коментарі" повідомляло – експерти в ексклюзивному інтерв'ю висловили свій прогноз – чи можлива зустріч президентів України та Росії у найближчому майбутньому. Чи є підстави, що сто якась із сторін переговорів погодиться на компроміс і вогонь в Україні припиниться. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини