Головна Новини Суспільство події Перший капремонт за 60 років: в Укравтодорі показали як відремонтували дорогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший капремонт за 60 років: в Укравтодорі показали як відремонтували дорогу

На нове покриття нанесуть дорожню розмітку

25 жовтня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:

Вперше за 60 років на цій ділянці дороги настелили новий асфальт. Про це повідомляють в прес-службі Укравтодору в Facebook.

Перший капремонт за 60 років: в Укравтодорі показали як відремонтували дорогу

Ремонт дороги Полтава-Красноград, фото Укравтодору

Мова йде про капітальний ремонт дорожнього полотна на трасі Р-11 Полтава – Красноград. Наразі відремонтовано сім кілометрів дороги в межах міста Карлівка та поза ними.

На дорозі вже настелили щебенево-мастиковий асфальтобетон та укріпили основу дороги. Товщина асфальту досягає 35 сантиметрів. Роботи з асфальтування з'їздів з дороги в межах міста. Після чого почнуть наносити розмітку та встановлюватимуть дорожні знаки.

На 25 кілометрах цієї дороги проводять поточний ремонт. Там вже настелено щебенево-мастиковий асфальтобетон на старе покриття.

"Дорога Р-11 Полтава – Красноград побудована в період з 1958-1961 рр. Відтоді жодних масштабних ремонтів на ній не проводилося.
Роботи виконує компанія "РДС". Загалом до кінця 2021 року на Полтавщині буде збудовано та відремонтовано 212 км державних доріг", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал "Коментарі", нові правила дорожнього руху встановлюють мінімальне значення швидкості руху автомобіля на різних смугах руху. Також в правила внесено поняття "велосипедної смуги", "велосипедного переїзду", "виїзду велосипедистів", "дороги із зустрічною велосипедною смугою".

Також ми писали, що з 28 вересня почали працювати додаткові двадцять комплексів автофіксації порушень водіями правил дорожнього руху в чотирьох областях. Однак 158 камер — це не межа, адже їх продовжують встановлювати на дорогах України, говорять в патрульній поліції.

Перший капремонт за 60 років: в Укравтодорі показали як відремонтували дорогу - фото 2
Перший капремонт за 60 років: в Укравтодорі показали як відремонтували дорогу - фото 3
Перший капремонт за 60 років: в Укравтодорі показали як відремонтували дорогу - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини