Головна Новини Суспільство події На дорогах запрацювало ще 20 камер: в яких областях вони розміщені
commentss НОВИНИ Всі новини

На дорогах запрацювало ще 20 камер: в яких областях вони розміщені

В Україні продовжують запускати додаткові комплекси автофіксації порушень водіями правил дорожнього руху

28 вересня 2021, 12:40 comments1271
Поділіться публікацією:

З 28 вересня почали працювати додаткові двадцять комплексів автофіксації порушень водіями правил дорожнього руху в чотирьох областях. Однак 158 камер — це не межа, адже їх продовжують встановлювати на дорогах України, говорять в патрульній поліції. Про це повідомляє Український страховий стандарт — УСС на сторінці у Facebook.

На дорогах запрацювало ще 20 камер: в яких областях вони розміщені

Запрацювали ще 20 камер в областях, фото з відкритих джерел

Наразі 13 нових комплексів запрацювали у Львівській області, 4 комплекси — в Запорізькій, 2 — у Закарпатській, 1 — в Одеській.

На дорогах запрацювало ще 20 камер: в яких областях вони розміщені - фото 2

У Львівській області більше приладів автофіксації порушень водіями ПДР запрацювало на дорогах  М-010, М-06, М-09, Н-17. Більшість з них передбачає обмеження швидкості до 50 км/год.

У Запорізькій області камери встановлено на дорогах Н-15, м-18, Н-08. На Закарпатті — це дорога М-06 в напрямку Ужгорода та Мукачево. На цій дорозі водії мають зменшувати швидкість до 50 км/год. В Одеській області встановлено комплекс автофіксації на дорозі Т-16-28 в напрямку Києва, там автівки мають пригальмувати до 90 км/год.

З повним переліком адрес камер автофіксації можна ознайомитися на порталі Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомляв портал "Коментарі", на дороги України виїжджають "фантоми", які зможуть таємно фіксувати порушення швидкості в русі. "Фантоми" — це, на перший погляд, звичайні автомобілі Skoda Kodiaq без розпізнавальних знаків поліції. Але всередині у них обладнання, яке фіксує швидкість автомобіля, що їде в будь-якому напрямку автомобіля. Зупиняти порушників будуть тільки в разі, коли перевищення швидкості значне і загрожує безпеці учасників дорожнього руху.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини