Головна Новини Суспільство події Перш ніж завести двигун, перевірте авто: поліція дає поради на осінь
commentss НОВИНИ Всі новини

Перш ніж завести двигун, перевірте авто: поліція дає поради на осінь

Поліція радить автомобілістам подбати про котиків

сьогодні, 16:44
Поділіться публікацією:

Через значне похолодання на дворі, особливо вночі, безпритульні тварини намагаються десь сховатися та зігрітися. Водіїв попереджають у патрульній поліції: допоможіть зберегти життя котиків.

Перш ніж завести двигун, перевірте авто: поліція дає поради на осінь

Ілюстративне фото

"Ночі стають холоднішими, тож чимало вуличних тварин шукають затишне та тепле місце. Та знаходять його під капотом вашого авто і не тільки", – попереджають у поліції.

Найулюбленіші місця котів: під авто, під капотом, під арками коліс, у вихлопній трубі.

Тож перед тим, як завести двигун, водіям радять постукати по капоту та перевірити зазначені місця. Це може вберегти бездомну тварину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

По всій Україні оголошено "помаранчевий" рівень небезпеки: що відбувається

Уже від сьогодні та протягом наступних трьох днів майже по всій Україні очікуються сильні заморозки 0-5°, оголошено ІІ рівень небезпеки, помаранчевий. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Значно похолодає у Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській й Дніпропетровській. А також у північних і західних областях.   У Києві та області на заморозки слід чекати вже з 17 жовтня.   "Слідкуйте за погодою, особливо у гірській місцевості! Рятувальники Івано-Франківщини попереджають, що у зимові гори варто вирушати лише за сприятливих умов", – зазначають рятувальники.

Читайте також: Що зміниться на дорогах з 1 листопада

Правила дорожнього руху не змінюються – вони переходять на "зимовий період".

Зимовий період – це завжди період підвищеної небезпеки для всіх учасників дорожнього руху. Відтак на тих ділянках доріг, де було дозволено підвищення обмеження швидкості до 80 км/год, дорожні знаки будуть змінені на обмеження швидкості до 50 км/год. Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький розповів, що пункт Правил дорожнього руху 12.8 існує вже давно й можливість встановлення іншого швидкісного режиму на літній період там передбачена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини