Головна Новини Суспільство події Переговори з Ердоганом: Путін озвучив своє рішення щодо зернової угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори з Ердоганом: Путін озвучив своє рішення щодо зернової угоди

Російський диктатор Путін відмовився повертатися до зернової угоди

4 вересня 2023, 17:20 comments4101
Поділіться публікацією:

Росія не повертатиметься до зернової угоди, з якої вийшла 17 липня. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час прес-конференції за підсумками переговорів з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом зробив російський диктатор Володимир Путін.

Переговори з Ердоганом: Путін озвучив своє рішення щодо зернової угоди

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Прогнозовано президент РФ спробував звинуватити Захід та Україну в тому, що Росію "змусили" вийти із зернової угоди. Далі Путін заявив, що Росія буде готова реанімувати зернову угоду і зробить це одразу, як тільки буде виконано всі ультимативні вимоги Кремля.

Водночас Путін пообіцяв африканським країнам російське зерно замість українського.

Цікаво, що після зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним у Сочі президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заінтригував анонсним, що оголосить "дуже важливе" повідомлення про "зернову угоду".

Зазначимо, сьогодні проходила анонсована набагато раніше зустріч російського диктатора Володимира Путіна із президентом Туреччини Реджепом Ердоганом. Президенти зустрічалися у Сочі. Вже відомо, що окрім ситуації із зерновою угодою, знехтуваною РФ у липні, сторони обговорили питання двосторонніх відносин, регіональні проблеми, російсько-українську війну, ймовірність нових обмінів полоненими між нашою країною та державою-агресором. Незадовго до цієї зустрічі стало відомо, що ООН готова йти на поступки РФ, у тому числі перепідключення "Россільгоспбанку" до системи SWIFT, розморожування активів російських компаній. Які очікування від переговорів лідерів Туреччини та РФ? Чи є шанс на реанімацію зернової угоди? Чи варто це робити, йдучи на поступки Кремлю? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся як експертам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини