Головна Новини Суспільство події "Патріот": в Україні виробляють елітні труни для росіян - ЗМІ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Патріот": в Україні виробляють елітні труни для росіян - ЗМІ (ФОТО)

Журналісти з'ясували, що елітні труни для росіян виробляють у Черкасах

14 січня 2022, 16:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Ритуальних службах Москви можна придбати елітну труну моделі Патріот. Про це пише видання "Корреспондент".

"Патріот": в Україні виробляють елітні труни для росіян - ЗМІ (ФОТО)

Фото з відкритих джерел

Як пише видання, на сайті однієї з московських ритуальних служб було знайдено оголошення про продаж трун під назвою "Патріот". Цінник на такий елітний "останній притулок" стартує від 370 тисяч російських рублів (трохи менше ніж 135 тисяч гривень).

Для виготовлення труни використовуються такі матеріали, як тополя, вільха та липа. На його кришку нанесено герб Російської Федерації.

”Патріот”: в Україні виробляють елітні труни для росіян - ЗМІ (ФОТО) - фото 2

Фото: Кореспондент

У труни є можливість автоматичного регулювання висоти дна. Окремі частини покриті сусальним золотом, а дно обшите оксамитом з Італії.

Видання, посилаючись на дані телеканалу 2 2, пише, що виготовленням елітних трун для росіян займається фірма з міста Черкаси.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Клопотенко відреагував на хвилю хейту про харчування у дитсадках. Сам кухар та власник ресторану запевняє, що він взагалі не має жодного відношення до розробки меню в дитячих садках. З 1 січня у школах та садочках оновили меню для дітей, але далеко не всім батькам воно припало до душі. У результаті в мережі батьки вирішили дати волю своїм емоціям, звинувативши кулінара Євгена Клопотенка, якого називають головним автором оновленого меню.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у вільному доступі опинилася інформація про озброєння польської армії, програмне забезпечення, кількість боєприпасів, запчастини до бойових машин. На думку експертів, витік цих даних дуже цінний для іноземних спецслужб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини