Головна Новини Суспільство події Клопотенко відреагував на хвилю хейту про харчування у дитсадках
commentss НОВИНИ Всі новини

Клопотенко відреагував на хвилю хейту про харчування у дитсадках

Сам кухар та власник ресторану запевняє, що він взагалі не має жодного відношення до розробки меню в дитячих садках.

14 січня 2022, 16:17 comments1569
Поділіться публікацією:

З 1 січня у школах та садочках оновили меню для дітей, але далеко не всім батькам воно припало до душі. У результаті в мережі батьки вирішили дати волю своїм емоціям, звинувативши кулінара Євгена Клопотенка, якого називають головним автором оновленого меню. Дійшло навіть до того, що обурені новим меню українці вирішили створити петицію про його скасування. Як передає портал "Коментарі", на такий шквал критики Клопотенко вирішив відповісти, написавши пост у Instagram.

Клопотенко відреагував на хвилю хейту про харчування у дитсадках

Євген Клопотенко. Фото: https://klopotenko.com

Як виявилося, Клопотенко не має жодного відношення до того меню, яке запровадили у дитсадках та школах. Про це він сам повідомив у Instagram. За словами кулінара, останнім часом тема нового харчування стала ключовою. У мережі було сказано багато у справі, але був просто сліпий хейт.

Євген Клопотенко прокоментував петицію про відміну нового меню в дитсадках. Кулінар зазначив, що його дивує така петиція, тому що він ще не приступав до складання нового меню.

Від себе Клопотенко зазначив, що він готовий докласти всіх зусиль, щоб проблемні питання якнайшвидше закрити. Підвищений інтерес українців до теми харчування у дитсадках та школах Клопотенко назвав важливою складовою змін. Тому якщо через 2 роки припиниться шквал негативних коментарів, значить все було зроблено правильно і до теми харчування в школах і дитсадках більше можна не повертатися.

Ті суперечки, що виникають сьогодні, кулінар назвав зіткненням епох та двох систем, і нове бачення обов'язково має перемогти.

Незважаючи на хвилю жорсткої критики, Євген Клопотенко заявив, що він не готовий опускати руки і готовий проводити роз'яснювальну роботу з проварами, насамперед щодо важливості здорового харчування.

"Вчимо людей, які складають меню, як правильно читати норми. Розповідатимемо про основи здорового харчування", – зазначив Клопотенко.

Читайте на порталі "Коментарі" — Клопотенко назвав найпопулярніший рецепт серед українців.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віталій

14 січня 2022, 16:30

Здорове, а тим паче дитяче, харчування не дешева річ. Дуже сумніваюся, що в наших реаліях, низьке фінансування, воно переможе. Тут перефразовуючи, або ситий, або здорове.


Новини