Головна Новини Суспільство події Пальці диявола: на Львівщині знайшли рідкісного гриба (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пальці диявола: на Львівщині знайшли рідкісного гриба (ФОТО)

Місцеві кажуть, що таких грибів там росте багато

29 вересня 2021, 22:05 comments1042
Поділіться публікацією:

На Львівщині знайдено рідкісного та отруйного гриба. Стало відомо, що він, який зовні нагадує морську зірку, занесений до Червоної книги. Про це повідомляють у Facebook-групі "Моя Старосамбірщина".

Пальці диявола: на Львівщині знайшли рідкісного гриба (ФОТО)

Гриб Квітохвісник Арчера знайшли у Львівській області (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що дивного гриба помітили під час фестивалю, що проходив на Львівщині.

 "На підготовці до фестивалю на "Мшанецьких колибах" було знайдено рідкісного і дуже цікавого гриба Квітохвісник Арчера. Гриб занесений до Червоної книги і трапляється в Західній Україні", йдеться у дописі користувачки мережі.

У коментарях під фото користувачі соціальної мережі почали активно розповідати про цього гриба. Люди кажуть, що в цих краях він трапляється часто.

"Родзинки Закарпаття: диявольський гриб — схожий на морську зірку, але смердить, наче дохлий пес", "Цей гриб називається пальці диявола, ще такий гриб росте у Чехії, ми знаходили", "То колись був рідкісний, бо батьківщина цього гриба — Австралія. Гриб з великою швидкістю захоплює територію українських лісів, до речі, цей гриб вже виключений з ЧКУ",- пишуть учасники спільноти.

Пальці диявола: на Львівщині знайшли рідкісного гриба (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Рівненщині жінка знайшла велетенський гриб. На Рівненщині місцева жителька Світлана Наумчук знайшла у лісі велетенський білий гриб. Велетень заважив 1,8 кілограма. Стало відомо, що такий красень виріс на Березнівщині. У дописі повідомляють, що Світлана Наумчук, яка проживає на Рівненщині, виклала у мережу фото цієї знахідки.  У коментарях під фото користувачі соціальної мережі дуже жваво обговорювали фото гриба. Хтось з користувачів щиро порадів за жінку та її трофей, написавши, що навіть не знали, що гриби таких розмірів можуть існувати у природі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини