Головна Новини Суспільство події Заважив майже 2 кілограми: на Рівненщині жінка знайшла велетенський гриб (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Заважив майже 2 кілограми: на Рівненщині жінка знайшла велетенський гриб (ФОТО)

Гігант виріс на Березнівщині

28 вересня 2021, 22:41 comments1267
Поділіться публікацією:

На Рівненщині місцева жителька Світлана Наумчук знайшла у лісі велетенський білий гриб. Велетень заважив 1,8 кілограма. Про це пишуть в Instagram-пабліку rivne_1283.

Заважив майже 2 кілограми: на Рівненщині жінка знайшла велетенський гриб (ФОТО)

Величезний білий гриб знайшла жінка з Рівненщини (фото з відкритих джерел)

 Стало відомо, що такий красень виріс на Березнівщині. У дописі повідомляють, що Світлана Наумчук, яка проживає на Рівненщині, виклала у мережу фото цієї знахідки.

 У коментарях під фото користувачі соціальної мережі дуже жваво обговорювали фото гриба. Хтось з користувачів щиро порадів за жінку та її трофей, написавши, що навіть не знали, що гриби таких розмірів можуть існувати у природі. Але знайшлися й такі підписники, які заявили, що такий великий гриб може бути з хробаками у середині. Або, що він виріс таким величезним через радіацію з Чорнобильської зони.

Заважив майже 2 кілограми: на Рівненщині жінка знайшла велетенський гриб (ФОТО) - фото 2

 Користь від грибів, що відомо.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що медики розповіли, як гриби впливають на артеріальний тиск.Медики відзначили, що гриби багаті на білок, фолієву кислоту, кальцій, фосфор, залізо, а також вітаміни групи В і С. Всі ці елементи позитивно впливають на роботу серцево-судинної та нервової систем, а також зміцнюють імунітет. Цей продукт необхідно додати в раціон людям з проблемами серцево-судинної системи, тому що в складі грибів є лецитин — органічна сполука, яка не дає "шкідливому" холестерину накопичуватися в судинах і формувати бляшки. Це властивість грибів також корисна для людей, які страждають від гіпертонії (підвищеного артеріального тиску). Також в грибах дуже багато амінокислот (близько 18). Ці речовини не тільки допомагають у роботі імунної системи, але і перешкоджають розвитку онкологічних захворювань, і покращують роботу головного мозку. Це було виявлено в ході останніх досліджень.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини