Головна Новини Суспільство події П'ять років ґвалтував своїх трьох дітей: на Дніпропетровщині арештувала батька-педофіла
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять років ґвалтував своїх трьох дітей: на Дніпропетровщині арештувала батька-педофіла

Заяву в поліцію на чоловіка подала його колишня дружина

3 серпня 2021, 21:49
Поділіться публікацією:

Дніпропетровщину сьогодні сколихнула моторошна звістка. Стало відомо, що батько трьох дітей, ймовірно, протягом кількох років гвалтував їх. Про це пише місцеве видання "Наше місто".

П'ять років ґвалтував своїх трьох дітей: на Дніпропетровщині арештувала батька-педофіла

Поліція відкрила кримінальне провадження (фото з відкритих джерел)

 У страшних злочинах, які не відразу вкладаються в голові, свого колишнього чоловіка звинуватила жінка. Мати переконана, що з 2016 року її діти, яким вже 12, 14 і 17 років, постраждали від власного батька. За її словами, діти регулярно піддавалися сексуальному насильству.

Жінка каже, що 44-річний її колишній чоловік вступав у зв'язок з власними дітьми природнім та неприродними способами.

 У Кам'янському районному відділені поліції підтвердили журналістам цю інформацію.

Стало відомо, що правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження проти чоловіка за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України - зґвалтування особи, яка не досягла 14 років. Якщо провину чоловіка доведуть, він може провести за ґратами 10-15 років.

 Відомо, що наразі усі діти проходять експертизи, адже триває досудове розслідування.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Дніпропетровщині сімейний насильник зарізав двох маленьких дітей і подався в біга. Резонансний злочин стався в Дніпропетровській області. 28-річний раніше судимий чоловік зарізав двох маленьких синів своєї колишньої співмешканки. Нелюд перерізав горло 2-річному малюкові та завдав колото-різані рани в область спини іншому 7-річному хлопчику. Обидві дитини померли. Чи доводилися вбиті малюки рідними дітьми зловмисникові — невідомо. 27-річна мати обох дітей і чоловік  мають різні прізвища. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини