Головна Новини Суспільство Кримінал На Дніпропетровщині сімейний насильник зарізав двох маленьких дітей і подався в біга. Що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На Дніпропетровщині сімейний насильник зарізав двох маленьких дітей і подався в біга. Що відомо

Злочинець раніше вже був судимий за розбій і перебував на обліку як "сімейний насильник"

7 липня 2021, 14:16
Поділіться публікацією:

Резонансний злочин стався сьогодні вранці в Дніпропетровській області. 28-річний раніше судимий чоловік зарізав двох маленьких синів своєї колишньої співмешканки. Нелюд перерізав горло 2-річному малюкові та завдав колото-різані рани в область спини іншому 7-річному хлопчику. Обидві дитини померли. Чи доводилися вбиті малюки рідними дітьми зловмисникові — невідомо. 27-річна мати обох дітей і чоловік  мають різні прізвища.

На Дніпропетровщині сімейний насильник зарізав двох маленьких дітей і подався в біга. Що відомо

На Дніпропетровщині вбивця жорстоко зарізав двох маленькіх братів, фото з відкритих джерел

Про це виданню "Коментарі" повідомили власні джерела в цій області. На момент підготовки матеріалу даний випадок також підтвердили в одному з місцевих ЗМІ, опублікувавши  фото ймовірного злочинця, який після скоєння вбивств зник з місця злочину.

Трагедія сталася в селищі Девладове колишнього Софіївського району області (нині — у складі Криворізького ОТГ). Повідомлення надійшло на гарячу лінію правоохоронцям близько 10.30. Особовий склад Криворізького відділу поліції орієнтований на пошуки злочинця. Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за статтею 187 Кримінального кодексу України (напад з метою заволодіння чужим майном, небезпечним для життя і здоров'я потерпілого (розбій)). Також зловмисник перебував на обліку за вчинення домашнього насильства. Ймовірно щодо своєї колишньої співмешканки або її дітей.

На жаль, але вбивства дітей з помсти або з сексуальним підтекстом нерідко трапляються в Україні. Ще один резонансний випадок стався цієї весни в Миколаївській області, коли чоловік зарізав 8-річну доньку своїх сусідів, про що детально писали "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини