Головна Новини Суспільство події Ожеледиця і сніг: погода в Україні 14 січня (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ожеледиця і сніг: погода в Україні 14 січня (карта)

На більшій частині території України на дорогах збережеться небезпека ожеледиці

14 січня 2021, 08:05
Поділіться публікацією:

У четвер країна буде перебувати у владі чергового циклону. У західних, а до вечора в центральних і північних областях очікується сніг. У Криму та Приазов'ї можливий мокрий сніг з дощем. На більшій частині території України на дорогах збережеться небезпека ожеледиці. Вночі місцями в Закарпатській, а також Чернігівській і Сумській областях температура повітря може знизитися до -10 ° С.

Ожеледиця і сніг: погода в Україні 14 січня (карта)

Уборка на улице осадков. Фото: Сегодня

Прогноз погоди на 14 січня:

У центральних областях  хмарно, сніг. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6 ...- 3 ° С, вдень -2 ... 1 ° С.

На Заході України температура повітря буде коливатися від -1 до -2 градусів, на півночі буде холодніше — -3 ...- 5 градусів.

У східних областях буде хмарно і холодно. Стовпчик термометра опуститься до -2 ...- 4 градуси. На півдні морозно не буде. У Сімферополі прогнозують дощ. Температура повітря буде помірною — 0 ... 2 градуси.

У північних областях хмарно, сніг. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -8 ...- 5 ° С, удень -5 ...- 2 ° С.

У південних областях хмарно, без істотних опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5 ...- 2 ° С, вдень 0 ... 3 ° С.

У Києві хмарно, сніг. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7 ...- 4 ° С, удень -4 ...- 1 ° С.

Ожеледиця і сніг: погода в Україні 14 січня (карта) - фото 2


Нагадаємо, в середу погоду в країні визначатиме циклон. Першими під його вплив потраплять південні області, потім — східні. У цих регіонах очікується рясний снігопад, налипання мокрого снігу, ожеледь. Зачепить він також Полтавську, Дніпропетровську, Кіровоградську, Черкаську, Сумську області. На решті території України також вірогідні опади у вигляді дощу або мокрого снігу, але не такі сильні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.meteoprog.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини