Головна Новини Суспільство події Орк-пілот катапультуватися не встиг: на Луганщині ЗСУ збили штурмовик окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Орк-пілот катапультуватися не встиг: на Луганщині ЗСУ збили штурмовик окупантів

Пілот збитого ворожого літака не встиг катапультуватись, зазначив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

22 травня 2022, 11:04 comments1320
Поділіться публікацією:

У неділю, 22 травня, на Луганщині, де по всій лінії фронту йдуть запеклі бої, українські захисники збили одномісний броньований дозвуковий штурмовик російської армії Су-25. Відмінусували ще один літак у окупантів військовослужбовці 3-ї роти 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram розповів радник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

Орк-пілот катапультуватися не встиг: на Луганщині ЗСУ збили штурмовик окупантів

Збитий російський літак. Фото: з відкритих джерел

Радник міністра МВС зазначив, що в черговий раз українські захисники вміло використали Stinger. Внаслідок прицільного влучення шансів зберегти життя у ворожого пілота не було жодних. Українські бійці спрацювали професійно.                                                                                  

"Мати й дружина – чекайте на похоронку. А "Stinger" у нас у п'ять разів більше ніж у Росії літаків і гелікоптерів", — написав Геращенко.

Він додав, що росіянам варто вже приготуватися до того, що похорон буде ще більше і більше, тому що у ЗСУ "Stinger" значно більше, ніж у країни-окупанта літаків. До того ж українські захисники збиватимуть ворожі літаки швидше, ніж росіяни навчатимуть нових пілотів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — план максимум для російської армії – намагатися захопити якнайбільше українських територій ще до того, як ЗСУ отримають нові зразки озброєння від західних союзників. Саме тому російські війська намагаються відкласти переозброєння ЗСУ, наслідком чого стане беззаперечний перелом у війні.                                                   




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини