Головна Новини Суспільство події Що не так з репутацією конкурсанток на "Міс Україна": подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Що не так з репутацією конкурсанток на "Міс Україна": подробиці

У дівчат не повинно бути імплантів, наколотих губ, нарощеного волосся і татуювань

3 липня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Організатори конкурсу "Міс Україна" заявили про деякі складнощі під час відбору конкурсанток: вони не можуть відібрати для участі 25 дівчат, що мають ідеальну репутацію. Такі жорсткі умови відбору поставили американські партнери. У дівчат не повинно бути імплантів, наколотих губ, нарощеного волосся і татуювань. Про це розповіли в "ТСН. Ранок".

Що не так з репутацією конкурсанток на "Міс Україна": подробиці

Конкурс "Міс Україна" - фото з відкритих джерел

Підкреслюється, що кастинг конкурсу краси проходить в Харкові. Серед охочих взяти участь десятки дівчат. За словами журналістів, відбір суворий, оскільки крім зовнішніх даних, дівчата повинні бути інтелектуально розвиненими.

За словами директора конкурсу Вероніки Шіпцової, однією з головних проблем "Міс Україна" є те, що багато дівчат надають ескорт-послуги. А подібний рід діяльності категорично заборонений. Щоб дізнатися це, організатори перевіряють соціальні мережі можливих учасниць, а також ставлять чимало запитань, що стосуються моральних цінностей. Якщо на конкурс "Міс світу" пройде дівчина з "заплямованою репутацією" – це дискредитує всю Україну.

"Якщо вона запитує про вартість участі, про те, які перспективи фінансові дасть їй перемога в конкурсі, то це зовсім інше", — підкреслила директор.

Відзначається, що більшість дівчат, що приходять на кастинг, не розуміють того, що після нього буде багато іншої роботи. Зокрема, відвідування культурних заходів, спортивний табір, благодійність і інше.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Майамі вибрали нову "Міс Всесвіт-2021", нею стала 26-річна красуня Андреа Меза з Мексики. А ось 27-річна Єлизавета Ястремська, яка представляла Україну, не потрапила в ТОП-21 конкурсу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини