Головна Новини Суспільство події Орбан публічно закликав Трампа стати господарем Білого дому та повернути мир до Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан публічно закликав Трампа стати господарем Білого дому та повернути мир до Європи

Віктор Орбан вважає, що після обрання Трампа президентом США в Європі знову настане мир і припиниться війна в Україні

4 травня 2023, 14:14 comments1787
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, виступаючи на щорічній Конференції консервативних політичних дій (CPAC), звернувся до колишнього президента США Дональда Трампа із закликом знову стати президентом США. Орбан упевнений, що за Трампа в Україні не було б війни.

Орбан публічно закликав Трампа стати господарем Білого дому та повернути мир до Європи

Орбан та Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Якби президент Трамп був президентом, війни не було б ні в Україні, ні в Європі. Пане президенте, містере Трампе, поверніться, поверніть Америці колишню велич, поверніть нам мир!", – заявив Орбан.

Трамп раніше казав, що "жахливих подій" в Україні не було б, якби він був президентом. У березні поточного року, виступаючи на мітингу в Техасі, він пообіцяв закінчити війну в Україні за 24 години, посадивши за стіл переговорів президента України Володимира Зеленського та президента Росії Володимира Путіна.

Екс-глава Білого дому робив ще масу заяв про війну в Україні і навіть спрогнозував, що якщо й надалі продовжувати цю війну, то її підсумок виявиться сумним для України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому набирає обертів дистанційна війна – що чекатиме далі від РФ та України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що можна сказати про китайську лінію поведінки в ракурсі російсько-української війни. Чи змінилася вона після березневого візиту Сі Цзіньпіня до Москви та його квітневого дзвона з Києвом? Чи слід вважати Китаєм підтримку резолюції Генасамблеї Організації Об'єднаний Націй про співпрацю між ООН і Радою Європи, де Росію прямим текстом називають агресором) якимось кардинальним кроком і сигналом? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини