Головна Новини Суспільство події Опозиція Вірменії має намір "паралізувати" всю країну: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Опозиція Вірменії має намір "паралізувати" всю країну: що відбувається

Опозиція Вірменії проведе спільну акцію непокори, хоче "паралізувати" всю країну

25 вересня 2023, 11:08
Поділіться публікацією:

У Єревані представники опозиції та протестувальників під час мітингу в неділю заявили про намір 25 вересня розпочати в країні спільну акцію непокори. Вона має тривати три дні. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Радіо Свобода.

Опозиція Вірменії має намір "паралізувати" всю країну: що відбувається

Вірменія. Фото: з відкритих джерел

Як заявив учасник протесту, член Національного комітету Вазген Манукян, активісти "паралізують країну".

"Ми паралізуємо місто. Усю Вірменію буде паралізовано у найближчі три дні. Опорою влади є лише поліція", — заявив він під час мітингу на площі Республіки в Єревані.

Паралельно з цим депутат опозиційної фракції "Айастан" Ішхан Сагателян закликав учасників акції протесту не лише вийти на вулиці, але також "підняти рівень непокори настільки, щоб уряд став навколішки".

Зазначимо, протестні акції у Вірменії продовжуються близько тижня. Протестувальники перекривали дороги в Єревані біля будівлі уряду, між ними та правоохоронцями відбувалися сутички, були затримані.

Одна з головних вимог протестувальників – відставка прем'єр-міністра Вірменії Ніколи Пашиняна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що його держава успішно завершила одноденну операцію в Нагірному Карабаху та відновила свій суверенітет. Це сталося після того, як 19 вересня Азербайджан розпочав бойові дії в Нагірному Карабаху, виставивши низку умов, Росія демонстративно самоусунулася, а її пропагандисти, схоже, отримали методички з Кремля заявляти, що РФ у цій ситуації "нікому нічого не винна". Які висновки про те, що відбувається в Закавказзі, можна зробити на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини