Головна Новини Суспільство події Олена Зеленська прийшла на конференцію дипломатії у стильному вбранні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська прийшла на конференцію дипломатії у стильному вбранні (ФОТО)

Перша леді України поповнила гардероб новим стильним костюмом

22 грудня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Перша леді нашої країни була учасницею конференції, організованої для послів України  "Дипломатія 30. Стратегія сильної держави", яка відбулася в Івано-Франківській області. Фото із міроприємства вона виклала в соціальних мережах.

 Олена Зеленська прийшла на конференцію дипломатії у стильному вбранні (ФОТО)

Елена Зеленская (фото из открытых источников)

Олена Зеленська з'явилась на конференції в новому діловому образі. Вона була одягнута  в костюм-трійку, обравши  кольорову гамму вареного лосося. Жакет, жилетку і широкі штани зі стрілками дружина президента доповнила світлою блузкою та бежевими туфлями з гострими носами.

Зачіска з боковим проділом, непомітний макіяж та сережки доповнили чудовий вигляд першої леді.

За словами Олени Зеленської, в її розумінні дипломатія — це сімейна діяльність. Успіх такої події – це не індивідуальні старання посла, а діяльність в тандемі, коли робота кожного важлива. Зустріч з подружжями послів була першою, але стане традиційною. Бо є про що говорити, чим ділитись. Вони — наші колеги.

Арсенал жінок -"м’яка сила" – мова культури й гуманітарних проєктів…

 "Розповіла про свої пріоритетні напрями роботи як першої леді: реформу шкільного харчування, яку зараз проводимо в Україні, впровадження безбар’єрного середовища для всіх, боротьбу з домашнім насильством. Тут нам особливо потрібен успішний закордонний досвід і співпраця, тож просила учасників зустрічі долучатися",- зазначила дружина українського президента.

Олена Зеленська згадала й культурну дипломатію. Мета — запровадити у відомих туристичних місцях світу аудіогідів українською. За підтримки представників українських посольств їх стане більше.

За словами першої леді України, вона переконана, що разом все вийде, адже "м’яка сила" має свою сильну сторону -  взаєморозумінням та спільні дії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Олена Зеленська підкорила мережу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини