Головна Новини Суспільство події Олена Зеленська поговорила з першою леді Ізраїлю: про що домовилися
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська поговорила з першою леді Ізраїлю: про що домовилися

Ізраїль допоможе у створенні національної програми психологічної допомоги

17 травня 2022, 20:37
Поділіться публікацією:
Олена Зеленська поговорила з першою леді Ізраїлю Міхаль Герцог. Домовилися про допомогу від ізраїльських експертів у боротьбі з посттравматичним стресовим розладом. Про це повідомила перша леді у соцмережі.
Олена Зеленська заявила, що ізраїльські експерти навчать українських психологів і волонтерів надавати психологічну допомогу українцям, які постраждали від війни.
"Особливо рада поговорити з першою леді Ізраїлю Міхаль Герцог. Нарешті могла особисто подякувати за допомогу – її та її співвітчизників – від роликів підтримки до польових шпиталів. Тепер нам особливо потрібен ізраїльський досвід у створенні національної програми психологічної допомоги. Її потребують кожен українець та українка. Після окупації чи військової служби, втрати дому чи міграції кожен і кожна, дорослі й діти, переживають біль і шок цих днів. Це називається посттравматичним стресовим розладом. Саме Ізраїль має одну з найкращих у світі систем для боротьби з ним. Тепер ізраїльські експерти навчать цього наших психологів і волонтерів! До речі, саме сьогодні в Києві відновило роботу Посольство Ізраїлю в Україні, і біля нього знову підняли прапор. Символічно. Співпраця й життя тривають попри все",- зазначила перша леді.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ізраїль таки визначився зі своєю позицією щодо війни в Україні. Міністр оборони Ізраїлю у середу, 20 квітня, офіційно схвалив постачання шоломів та жилетів українським рятувальним службам на тлі російської агресії. Таким чином, Ізраїль уперше з початку війни передає Україні оборонну допомогу.

Олена Зеленська поговорила з першою леді Ізраїлю: про що домовилися

Олена Зеленська поговорила з першою леді Ізраїлю (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини