Головна Новини Суспільство події Окупанти зайшли до Кремінної на Луганщині – вже відомо про перший розстріл цивільних
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти зайшли до Кремінної на Луганщині – вже відомо про перший розстріл цивільних

Евакуюватися з Кремінної вже неможливо

18 квітня 2022, 12:56
Поділіться публікацією:

На Кремінній Луганської області російські окупанти розстріляли цивільний автомобіль. Відомо, що на місці загинуло чотири особи. Ще одна отримала поранення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на голову Луганської ОВ Сергія Гайдая.

Окупанти зайшли до Кремінної на Луганщині – вже відомо про перший розстріл цивільних

Зруйнований будинок. Фото: з відкритих джерел

Як стало відомо, мешканці Кремінної вирішили власним автомобілем виїхати з населеного пункту в більш безпечну область, але потрапили під обстріл.

Сергій Гайдай звернувся до мешканців Кремінної не наражати на ризик своє життя, як і життя своїх близьких. Постійно перебувати в укритті та вже не намагатися самостійно покинуть населений пункт.

Попередні дні губернатор Луганської області неодноразово звертався до мешканців Кремінної та інших населених пунктів Луганської області із закликом не втрачати дорогоцінний час та евакуюватися. Тепер це зробити вже неможливо. Через постійні обстріли російських військ гуманітарні коридори, якими можна було б виїхати – закриті.

Сьогодні вранці Сергій Гайдай повідомив, що російські війська увійшли до Кремінної, хоч і продовжуються вуличні бої. Кремінну голова Луганської ОВ назвав однією з найгарячіших точок на сході України, якщо не брати до уваги Попасну, за яку вже півтора місяці не припиняються запеклі бої.

Окупанти змогли потрапити до Кремінної цієї ночі, але там їх зустріли ЗСУ. Через це взяти місто під повний контроль росіяни не змогли, почавши обстріл місто з артилерії. Під ударами опинилися десятки будинків із мирним населенням.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в українській розвідці розповіли, що окупанти хочуть встигнути до Великодня і тому починають посилено атакувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини