Головна Новини Суспільство події Окупанти вивозять награбоване, частково відводячи війська з Київщини, – Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вивозять награбоване, частково відводячи війська з Київщини, – Генштаб ЗСУ

За добу українські захисники відбили 7 ворожих атак на Донецькому та Луганському напрямку

1 квітня 2022, 08:55 comments2608
Поділіться публікацією:

Ворожі війська поступово полишають північ Київської області. Направляючись в бік кордону з Білоруссю. Окрім військової техніки окупанти вивозять цивільні транспортні засоби з майном, яке було награбоване за час окупації тих населених пунктів, де велися бої. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Окупанти вивозять награбоване, частково відводячи війська з Київщини, – Генштаб ЗСУ

Російські війська. Фото: REUTERS

Зазначається, підрозділи російських окупаційних військ продовжують частково відходити з півночі Київської області у напрямку державного кордону з Республікою Білорусь. Відзначається рух спільних колон техніки різної кількості російського ворога. До складу конвоїв також входять цивільні транспортні засоби (вантажі, автобуси, маршрутки, авто), які були викрадені російськими окупантами під час тимчасової окупації територій. Крім того, ворог здійснює вилучення награбованого майна.

На тимчасово окупованих територіях російський ворог продовжує свої протиправні дії, обмежуючи пересування мирних жителів, використовуючи будинки та квартири місцевих мешканців для розміщення персоналу, тримаючи заручників місцевих мешканців та активістів тс. Мародерство та насильство над громадянами України продовжується.

Також окупанти проводять роботи з підприємцями, змушуючи тих переходити на оплату податків в рублях та розповідаючи, що тепер на окупованій територіях буде діяти виключно російське законодавство.

Що ж до атак ворога, то Об’єднані сили України протягом доби відбили 7 нападів ворога на Донецькому та Луганському напрямках. Українські воїни знищили 3 танки, 2 бронетранспортери, 2 одиниці автомахів та 2 артилерій Також було збито БПЛА Орлан-10.

Читайте также на портале "Комментарии" — Олексій Арестович розповів до чого готується командування та політичне керівництво країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Stepan

1 квітня 2022, 08:22

Від дванадцятого віку ординці нападали на Русь та грабували її населення і брали дівчат в свої тереми, а чоловіків у рабство. Грабувати і мародерити, то у них в крові.

Алекс

1 квітня 2022, 08:21

па Раша это страна быдла и ворюг. Она должна быть стёрта с земли.


Новини