Головна Новини Суспільство події Арестович розповів, до чого готується командування та політичне керівництво країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, до чого готується командування та політичне керівництво країни

У Москві дуже хочуть здобути перемогу над Україною до 9 травня

1 квітня 2022, 08:33 comments2198
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович висловив свою думку щодо чуток про нібито задуману Росією "перемогу" над Україною 9 травня. Як повідомляє портал "Коментарі", своє бачення Арестович озвучив в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Арестович розповів, до чого готується командування та політичне керівництво країни

Олексій Арестович. Фото - сайт Офісу президента України

Олексій Арестович зазначив, путінські пропагандисти вигадали тезу, яка говорить так: там, де Путін – там завжди перемога. Отже, Путін має бути там, де росіяни можуть звітувати про виконане завдання та перемогу. Такою перемогою для росіян могло бути взяття Маріуполя або оточення ЗСУ в зоні ООС.    

Радник голови ОП вважає, що ні першого, ні другого росіянам не бачити. Арестович упевнений, що успіху вже не буде, бо з 8 операційних напрямків у них лишилося 2,5.

На думку Олексія Арестовича, найбільше зусиль окупанти кинуть на те, щоб оточити ЗСУ у зоні ООС. Саме там видно особливу концентрацію сил російської армії. Якщо задумане в росіян вийде, всі вони посилять свої позиції. Якщо їхній план провалиться, то переговорна позиція Києва лише зросте.

Арестович вважає основною інтригою на сході України. Незабаром стане ясно — чи підуть росіяни в наступ, тому що за всіма даними розвідки вони його активно готують. Радник голови ОП додав, що Арестович зазначив, командування та політичне керівництво країни готуються до цього протистояння.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у розвідці США вважають, що радники Путіна бояться сказати йому правду про жахливий провал наземної операції російської армії в Україні, яак і про те, що плани Кремля в Україні нездійсненні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини