Головна Новини Суспільство події Окупанти вигадали нову причину для загроз Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вигадали нову причину для загроз Україні

Пушилін вже заявляє, що одного виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей росіянам замало

26 квітня 2022, 12:38 comments3200
Поділіться публікацією:

Москва через ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна перейшла до нових загроз Україні. Тепер Україні загрожують посиленням агресії "з урахуванням того, що відбувається у Придністров'ї". Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Окупанти вигадали нову причину для загроз Україні

Денис Пушилін - фото з відкритих джерел

Ретранслюючи повідомлення Кремля Денис Пушилін вже вирішив озвучити плани щодо окупації нових територій України, а не лише всіх Донецької та Луганської областей, як повідомлялося ще раніше.   

Пушилін зазначив, що окупаційні війська повинні будуть виконати наступне завдання, враховуючи те, що відбувається у Придністров'ї та з огляду на обстріл прикордонних з Україною областей РФ. Що являє собою новий етап так званої "операції" Пушилін не повідомив.      

Також маріонетковий керівник "ДНР" уже поспішив поділитися своїми планами щодо майбутнього заводу "Азовсталь". Пушилін визнав, що ті пошкодження, які завдали флагману української промисловості, російські війська унеможливлюють подальше експлуатування підприємства. Водночас Денис Пушилін заявив, що "Азовсталь" буде відновлено, але вже не як завод, а як інший промисловий об'єкт. Нібито маріонеткові ставленики Кремля про це сьогодні міркують із жителями Маріуполя і беруть до уваги їхню думку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нещодавні вибухи на території невизнаного Придністров'я показують, що Росія готується відкрити другий потужний фронт: що означають маневри Кремля у Придністров'ї – в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню розповіли експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини