Головна Новини Суспільство події Окупанти у Мелітополі продовжують викрадати людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти у Мелітополі продовжують викрадати людей

Досі немає інформації про місцезнаходження та стан викрадених міського голови Івана Федорова, голови районної ради Сергія Прийми, активістки Ольги Гайсумової та інших мелітопольців

15 березня 2022, 11:05
Поділіться публікацією:

У Мелітополі, на Запоріжжі, викрали чоловіка депутата Запорізької обласної ради Ірини Славової. Про це вона сама повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, передає портал "Коментарі".

Окупанти у Мелітополі продовжують викрадати людей

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

Ірина Славова упевнена, що окупанти намагалися викрасти саме її. І прийшли за нею, але вона на той момент уже була в безпечному місці. Тож загарбники взяли її чоловіка Сергія Славова. 

Депутат зазначає, що її чоловік ніякого відношення до її політичної діяльності не має, не присвячений до її справи. Ірина Славова припускає, що мета викрадення її чоловіка – натиснути на неї, а можливо, і помститися. Окупанти намагаються знайти будь-який зв'язок. Жінка зазначає, що зараз їй нічого невідомо, де знаходиться її чоловік і в якому він стані.   

Голова районної держадміністрації Ігор Судаков написав, що окупаційні війська не можуть знайти посібників, тому намагаються всіма можливими методами залякати людей, використовують терор та шантаж. Дедалі частіше надходять сигнали про викрадення людей. Також окупанти видають масові заборони.      

Читайте також на порталі "Коментарі" — вчора під час прямого ефіру на "Першому каналі" стався небачений раніше протест, коли редактор "Першого каналу" Марина Овсяннікова вийшла з плакатом, в якому містився заклик до росіян не вірити пропаганді та путінському режиму та робити все можливе, щоб зупинити війну в Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому не варто зачаровуватись такими одиночними протестами в РФ, адже достукатися до росіян можна лише одним способом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини