Головна Новини Суспільство події Окупанти розпочали штурм українських позицій у Маріуполі: де йдуть бої
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти розпочали штурм українських позицій у Маріуполі: де йдуть бої

Російські війська завдають удару по основному осередку опору в Маріуполі

19 квітня 2022, 11:10
Поділіться публікацією:

Російські окупанти основні свої сили кинули, щоб придушити головне вогнище українського опору в заблокованому Маріуполі. Запеклі бої точаться в районі заводу "Азовсталь". Ворог намагається придушити спротив українських захисників. Мета в окупантів, як і раніше, одна – повністю вибити ЗСУ з Маріуполя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Медузу".

Окупанти розпочали штурм українських позицій у Маріуполі: де йдуть бої

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

Як заявив один із ватажків так званої квазіреспубліки "ДНР" Едуард Басурін, групи окупантів, які були сформовані спеціально для штурму "Азовсталі", вже розпочали виконання поставлених завдань.

При цьому ставленик окупантів не приховував, що атака на "Азовсталь" відбувається за підтримки російської авіації та артилерії.

Водночас радник мера Маріуполя Петро Андрющенко поінформував, що окупанти котрий день можуть взяти під контроль Маріуполь. Тому в Кремлі вирішили просто зрівняти "Азовсталь" із землею, завдаючи авіаударів дуже потужними бомбами. При цьому росіяни обстрілюють не лише ті райони, де можуть бути позиції ЗСУ. Обстріл іде хаотично з танків і артилерії обстрілюються мирні квартали Маріуполя. Містянам весь час доводиться перебувати у підвалах, але й там вони не почуваються в безпеці, бо обстріл іде дуже потужний. Здебільшого удари припадають на житловий сектор Лівобережного району.

Зазначимо, у укриттях на території "Азовсталі" вже близько місяця ховаються сотні маріупольців, зокрема діти, жінки, люди похилого віку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ердоган розповів, через що переговори між Україною та Росією зайшли в глухий кут.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини