Головна Новини Суспільство події Окупанти роздають у Херсонській області листівки, в яких називають справжні цілі війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти роздають у Херсонській області листівки, в яких називають справжні цілі війни в Україні

План Кремля в Україні - війна із Заходом та ліквідація київського режиму

16 квітня 2022, 15:02 comments2631
Поділіться публікацією:

Окупаційна адміністрація Херсона поширює серед місцевого населення інформацію про те, що російські військові прибули в Україну лише для того, щоб прибрати київський режим, а також зруйнувати плани НАТО проти російського та українського народів. У листівках загарбників йдеться, що збройні сили РФ не воюють з українським народом, а зруйновані міста та тисячі вбитих – це нібито на благо майбутнього України. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, оприлюднивши пропагандистські листівки.

Окупанти роздають у Херсонській області листівки, в яких називають справжні цілі війни в Україні

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

У листівках йдеться про те, що Росія вирішила атакувати першою, щоб завадити планам Заходу щодо знищення російського та українського народів. Саму війну загарбники називають "операцією з ліквідації антинародного київського режиму".

Також окупанти звинувачують і українців, які демократичним шляхом обрали владу, проти якої виступають у Кремлі. І тепер українцям доводиться зазнавати окупації та зазнавати горя.

В українській розвідці розповідають, що пропагандистці листівки – це найкращий доказ брехні офіційних осіб РФ про те, що вони розпочали "спецоперацію" в Україні із захисту ефемерного "народу Донбасу", бо окупанти прямо зізнаються, що прийшли на українську землю, щоб прибрати законно обрану владу та окупувати всю Україну, покінчивши з українською державністю. Російські загарбники закликають населення припинити чинити опір і об'єднуватися з окупаційними військами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому Захід не поспішає постачати зброю Україні.

Окупанти роздають у Херсонській області листівки, в яких називають справжні цілі війни в Україні - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/348
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

17 квітня 2022, 09:26

Эта "оккупация" Украины вами заслужена - нехуй было плодить нацистов под боком у России и ряда других стран!!!


Новини