Головна Новини Суспільство події Окупанти обдзвонюють депутатів, готують "референдум" щодо створення "ХНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обдзвонюють депутатів, готують "референдум" щодо створення "ХНР"

Депутатів закликають не піддаватися провокаціям та не співпрацювати з агресором

12 березня 2022, 16:38 comments1065
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська готуються провести черговий фейковий "референдум". Цього разу на Херсонщині, більшу частину якої вони контролюють. Місцевих депутатів закликають не піддаватися провокаціям та не співпрацювати з агресором. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на Facebook громадського діяча Сергія Хлані.

Окупанти обдзвонюють депутатів, готують "референдум" щодо створення "ХНР"

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Активіст зазначив, що депутати Херсонської облради вже отримують дзвінки від окупантів. Ті пропонують їм співпрацю. Сергій Хлань зазначив, що він відкинув пропозицію окупантів, не роздумуючи.

Він також звернувся із закликом до всіх депутатів Харківської облради відмовитись від співпраці з окупантами та відповідати відмовою, не давши жодного голосу за створення фейкової "ХНР".

Сергій Хлань наголосив, всі, хто співпрацюватиме з окупантами, увійде в історії, як посібник ворога та зрадник України. Від цього потім уже неможливо буде відмитися.

Зазначимо, незважаючи на окупацію Херсона, місцеві жителі не бояться виходити на масові мітинги з українськими прапорами, вимагаючи від окупантів забратися з їхнього міста.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін намагається втягнути Білорусь у війну проти України через брак сил резерву. Учора самопроголошений президент Білорусі відвідав Москву, де провів розмову із президентом РФ Путіним. За даними української розвідки, передбачалося, що Білорусь може офіційно вступити у війну проти України 11 березня о 21.00. У результаті виявилося, що Лукашенко знову ухилився. Офіційно вторгнення білоруських військ не відбулося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини