Головна Новини Суспільство події Окупанти не можуть захопити Одесу з моря: названо причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти не можуть захопити Одесу з моря: названо причину

Після кількох днів божевільних ракетних атак по Одесі ворог відійшов

11 травня 2022, 09:42
Поділіться публікацією:

Одна з головних загроз українській Одесі під час війни – висадка російських десантників на узбережжя. Завдяки професійним діям ЗСУ у окупантів немає ні сил, ні можливостей провести таку спецоперацію. Єдина можливість завдавати шкоди місту та зруйнувати її інфраструктуру Росія має, здійснюючи ракетні удари. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Окупанти не можуть захопити Одесу з моря: названо причину

Оборона Одеси. Фото: з відкритих джерел

Спікер Одеської ОВА зазначив, що в Одесі вже стали звичними сигнали про повітряну тривогу. Не винятком стала й минула ніч. Загроза обстрілів зберігалася, але ударів по місту не було завдано.

Щодо захоплення міста та появи в Одеській області військових сил РФ, то Сергій Братчук зазначив, що сьогодні Кремль не має ні сил, ні можливостей на такий крок. Єдине, на що здатні сьогодні рашисти – це завдання ракетних ударів, які лише підкреслюють, що російські воску не можуть досягти поставлених цілей і тому у відчаї росіяни обстрілюють мирні міста України.

Спікер ОВА також звернув увагу на те, що одеситам потрібно бути дуже уважним на чорноморському узбережжі, де можуть бути встановлені ворожі міни.

За словами Братчука, після шквальних ракетних ударів по місту ворог узяв паузу. Тепер російські пропагандисти почали розповсюджувати фейки про те, що жити в Одесі стає небезпечно, насамперед через проблеми з питною, технічною водою. Окупанти поширюють чутки, що після обстрілу в Одесі не буде води.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ЗСУ ще ближче до кордону на Харківщині – ворог у відчаї кидає усі сили на стримування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини