Головна Новини Суспільство події Окупанти мітять уцілілі будинки у Маріуполі літерою Z: навіщо вони це роблять
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти мітять уцілілі будинки у Маріуполі літерою Z: навіщо вони це роблять

Загарбники почали займатися власним облаштуванням у місті

26 квітня 2022, 14:45
Поділіться публікацією:

Російські загарбники почали зламувати вцілілі приватні будинки у Маріуполі. Ті будинки, які не були зруйновані від бомбардування, вони використовують для розселення своїх військових. Для того, щоб було ясно, що в будинку живуть саме військові на воротах, вони малюють літери Z. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Окупанти мітять уцілілі будинки у Маріуполі літерою Z: навіщо вони це роблять

Російські війська. Фото: REUTERS

Радник мера зазначив, що російські окупанти перейшли до того, щоб почати облаштовуватися в місті. Насамперед йдеться про тих, які не збираються посилювати угруповання російських військ, які продовжують настання. Йдеться про ті війська, які залишаються в тилу.

Андрющенко зазначив, що ті будинки, які не відзначені буквою Z російські військові просто грабують, виносять усе цінне. Їх ніхто поки що не заселяє і на них немає літери Z. Такі будинки можуть використовуватися для заселення тих маріупольців, які залишились у місті та втратили своє житло.

Радник міського голови також повідомив, що "обшуки та зачистки" зараз відбуваються у Приморському районі Маріуполя, наближеному до виїзду до села Мелекіне.

Зазначимо, раніше також говорилося, що до розбомбленого Маріуполя зайшла так звана "поліція ДНР".

Читайте також на порталі "Коментарі" – окупанти вигадали нову причину для загроз Україні, озвучити яку дали право ватажку так званої "ДНР" Денису Пушиліну. Тепер вибухи у невизнаному Придністров'ї та обстріл російських прикордонних областей російськими спецслужбами можуть стати приводом для нового витка агресії Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини