Головна Новини Суспільство події Окупант розповів, що росіяни роблять уночі з трупами своїх солдатів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупант розповів, що росіяни роблять уночі з трупами своїх солдатів в Україні

Кремль намагається приховати величезні втрати російської армії на війні в Україні

2 травня 2022, 15:27
Поділіться публікацією:

У російській армії, як і в перші тижні повномасштабного вторгнення в Україну, так і зараз намагаються ховати величезні втрати. Російські військові намагаються вивозити тіла своїх загиблих солдатів невеликими партіями та виключно у нічний час доби. Все це робиться, щоб приховати реальні величезні втрати у війні проти України. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє СБУ, представивши перехоплення телефонної розмови окупанта.

Окупант розповів, що росіяни роблять уночі з трупами своїх солдатів в Україні

Вантаж 200. Фото: з відкритих джерел

Через те, що росіяни вивозять трупи своїх солдатів потай, збільшувати термін у дорозі. Від цього часто родичі вже отримують труп, що напіврозклався. Потрібні спеціальні медичні процедури, щоб його ідентифікувати.

Під час телефонної розмови російський солдат розповідає, що вже партіями відправили багатьох загиблих на війні його товаришів по службі. Російське командування намагається приховувати реальні втрати російської армії в Україні, щоб не спричинити негативних оцінок серед росіян.

Окупант у розмові скаржиться, що з усього складу його роти (це близько 100 осіб) у живих залишилося лише 20-22. Ще 9 – сказали, що більше у бій не підуть і написали заяву про відмову.

Зазначимо, за оновленою інформацією Генштабу ЗСУ, українські захисники вже ліквідували на війні близько 24 тисяч російських окупантів. З кожним днем ця цифра продовжує зростати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — військові провокації у невизнаному Придністров'ї дали привід, що росія готується до нової провокації проти України, або нового витку агресії, але цього разу вже проти Молдови. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, яка ймовірність того, що Росія вирішить окупувати Молдову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини