Головна Новини Суспільство події Оксамитовий сезон по-українськи: в яких курортах півдня найтепліше море у вересні
commentss НОВИНИ Всі новини

Оксамитовий сезон по-українськи: в яких курортах півдня найтепліше море у вересні

Час спокою на пляжах, по-особливому теплого сонця, ласкавих хвиль і якоїсь особливої романтики

15 вересня 2021, 09:10
Поділіться публікацією:

Оксамитовий сезон — це прекрасний час для відпусток справжніх гурманів і цінителів виключно якісного відпочинку. У подорож можна відправитися не поспішаючи, без черг в вокзальних касах, без стомлюючої нестерпною спекою дороги і, що важливо, без великих витрат. Адже ціни на українських курортах в цю пору не так "кусаються", як влітку. В Україні є багато місць, які готові зустріти вас для відпочинку в оксамитовий сезон, пише Hotels24.ua.

Оксамитовий сезон по-українськи: в яких курортах півдня найтепліше море у вересні

Оксамитовий сезон, фото з відкритих джерел

Одеса

У вересні море ще тепле і дуже приємне. Туристів чекають пляжі без натовпів відпочиваючих, чистий і нежаркий морське повітря, тепле, прогріте за літо, море, відсутність "сезонної" метушні, а також більш уважний обслуговуючий персонал.

Затока

Вереснева Затока – місце для затишного відпочинку з друзями восени на морі. Вода тепла, пляжі не такі заповнені, відмінна інфраструктура і ціни на житло нижчі. 

Коблево

Морське повітря з ароматом степових трав поліпшить ваш настрій і надовго додасть бадьорості. Крім того, це місце буде цікаво любителям вина: виноградний сезон вже відкритий, а поруч з Коблевим розташовані виноградники, та й за дегустаціями вин не доведеться далеко їздити.

Бердянськ

Відомий кліматичний, морський і грязьовий курорт Запорізької області з радістю зустріне вас. Скупайтеся в Азовському морі або Бердянській затоці, підлікуйтеся гряззю та попийте з мінеральних джерел. 

Скадовськ

Приємне і корисне морське повітря, відсутність суєти та стовпотворінь, помірні ціни на житло – все це з року в рік приваблює туристів на узбережжі Джарилгацької затоки в Скадовську.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що керівник Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух має намір судитися з сусідньою Росією через велику кількість медуз, які мігрували з Чорного моря в Азовське і зірвали тут курортний сезон. Відпочиваючі саме через медуз, яких було дуже багато в морській воді, обрали собі інші, більш комфортні місця відпочинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини