Головна Новини Суспільство події Одній категорії населення дозволили їздити без перепусток - хто це
commentss НОВИНИ Всі новини

Одній категорії населення дозволили їздити без перепусток - хто це

В Київській міській раді вважають, що представники цієї професії повинні мати право на безперешкодне пересування

16 квітня 2021, 08:10 comments1205
Поділіться публікацією:

В Києві одна категорія громадян зможе користуватися громадським транспортом під час жорсткого карантину. Про це повідомили заступник міського голови — секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, йдеться у Вечірньому Києві.

Одній категорії населення дозволили їздити без перепусток - хто це

Карантин в Києві: кому дозволили їздити без перепусток. Фото: 31tv.ru

Зокрема їздити без перепусток зможуть адвокати. Їм потрібно буде тільки показати службове посвідчення.

В Київській міській раді прокоментували дане рішення.

"Переконаний, що навіть на час локдауна пересування адвокатів столицею має бути максимально спрощеним із метою здійснення ними належного захисту прав, свобод та інтересів наших співгромадян", — підкреслив Володимир Бондаренко.

Також секретар повідомив, що відповідне рішення ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Варто зазначити, що в Україні доволі складна ситуація з поширенням коронавірусу. Кількість коронавірусних хворих в Україні, судячи зі статистики, поки не збирається зменшуватися, як і кількість "червоних" карантинних зон. За словами нардепа, керівника Комітету ВР з питань здоров'я нації Михайла Радуцького, є дві головні причини, чому деякі області досі "червоні". Дуже складною і водночас залежною від усіх проблемою є дотримання необхідних обмежень. Ще одна проблема — мутації вірусу, які багато хто наразі переносить у дуже важкій формі. Що з цього приводу думає Михайло Радуцький, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, як на святкування Великодня вплине карантин. Що буде дозволено, а що заборонено — читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини