Головна Новини Суспільство події Одне з українських міст візьмуть під посилену охорону через загострення на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Одне з українських міст візьмуть під посилену охорону через загострення на Донбасі

Місто перейде під посилену охорону

24 лютого 2022, 00:45
Поділіться публікацією:

З причини загострення ситуації в Донецькому регіоні та можливої російської загрози буде посилено охорону міста Маріуполь. Такий  режим забезпечить готовність до будь-яких ситуацій. Про це інформують на сайті президента.

Одне з українських міст візьмуть під посилену охорону через загострення на Донбасі

Місто будуть посилено охороняти (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко проводив  селекторну нараду з керівниками облдержадміністрацій  і міськими головами  про введення надзвичайного стану у всіх українських регіонах, крім Донецької та Луганської областей, де відбувається операція Об'єднаних сил.

Учасники селекторного зібрання обговорювали плани подальших дій при різних ситуаціях, зокрема, як організувати роботу медичних закладів, дії представників військово — цивільних адміністрацій Луганського та Донецького регіонів, мерії Маріуполя, охорона якого буде посилена.  Відтак, для того, щоб забезпечити місто від провокацій, його будуть посилено охороняти.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Донбасі примусово забирають чоловіків і відвозять на полігониНа територіях самопроголошених республік  представники  "ЛДНР" з примусу проводять мобілізацію чоловіків. Як розповідають мешканці Луганська, їх під час облав затримують в центрі міста. Луганчани говорять, що військові у формі зупиняють хлопців та дорослих чоловіків, що йшли вулицями і відводять до автобусів. При цьому, багато заляканих людей  не хочуть про це розповідати.  Тому встановити приблизну кількість, таким чином мобілізованих луганчан непросто. Станом  на 20 лютого, майже 4 тисячі мешканців мобілізовано.  Це засвідчив керівник "Східної правозахисної групи" Павло Лисянський.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини