Головна Новини Суспільство події Одна з областей переходить до "червоної" зони: де і коли посилять карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна з областей переходить до "червоної" зони: де і коли посилять карантин

Державна комісія вирішила встановити "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки на території Івано-Франківської області

21 січня 2022, 17:50
Поділіться публікацією:

З 24 січня Івано-Франківська область переходить у "червону" карантинну зону. Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов у Telegram.

Одна з областей переходить до "червоної" зони: де і коли посилять карантин

Одна з областей переходить до "червоної" зони - фото з відкритих джерел

Чиновник зазначив, що у п'ятницю, 21 січня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За результатами засідання комісія прийняла рішення встановити "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки на території Івано-Франківської області.

Зазначимо, що регіон був під загрозою посилення карантину протягом кількох днів. Станом на 21 січня, на Івано-Франківщині виявили найбільшу кількість заражених коронавірусом – 2427 осіб. За даними Міністерства охорони здоров'я, в області досить швидко почала погіршуватися епідситуація. Зокрема, фіксувався критичний рівень госпіталізацій та їхня динаміка. Заступник міністра охорони здоров'я Ігор Кузін зазначав , що в Івано-Франківській області тренд до госпіталізації пацієнтів з коронавірусом зростає близько на 70% протягом доби.

Нагадаємо, що в Україні також з'явилися регіони, які перейшли до "помаранчевої" зони епідемічної небезпеки. Тут швидко зростає кількість виявлених випадків захворювань, а з ними і госпіталізація. Так, з 21 січня, на "помаранчевому" рівні вісім регіонів країни.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що заступник міністра охорони здоров'я Ігор Кузін повідомив, чи планують в Україні посилення карантину у зв'язку з новим сплеском захворюваності, зокрема, введення на території країни локдауну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини