Головна Новини Суспільство події Одна спроба для контрнаступу України: президент Чехії пояснив свою заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна спроба для контрнаступу України: президент Чехії пояснив свою заяву

Петр Павел вважає, що для наступного контрнаступу Україні знадобиться багато часу та ресурсів

7 липня 2023, 08:50
Поділіться публікацією:

Україна цього року матиме одну спробу для контрнаступу, оскільки такі операції потребують багато часу та ресурсів. Так президент Чехії Петр Павел пояснив, що він мав на увазі, коли говорив про один шанс для української армії цьогоріч контратакувати. Як передає портал "Коментарі", про це чеський президент сказав на спільній прес-конференції із президентом України Володимиром Зеленським у Празі.

Одна спроба для контрнаступу України: президент Чехії пояснив свою заяву

Президент Чехії Петр Павел. Фото: сайт Офісу президента

"Дозвольте мені уточнити мої слова. Я сказав, що Україна матиме цього року лише одну можливість провести контрнаступ. Підготовка контрнаступу вимагає багато часу і ресурсів. Нереалістично чекати, якщо буде неуспішний наступ, то можна відразу почати друге", – сказав чеський президент.

Він наголосив на необхідності зробити все можливе, щоб цей контрнаступ став успішним і українці змогли деокупувати якомога більше своїх територій.                                                                                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії тривають уже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.                                                    

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступ ЗСУ справді сповільнюється: президент України Володимир Зеленський назвав ключову причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини