Головна Новини Суспільство події Очільника однієї з адміністрацій спіймали на хабарі, - СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільника однієї з адміністрацій спіймали на хабарі, - СБУ

Чиновник вимагав гроші за зміну призначення землі, площею 6 гектарів

4 листопада 2020, 19:08
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України затримала на хабарі очільника Чернігівської районної адміністрації.

Очільника однієї з адміністрацій спіймали на хабарі, - СБУ

Фото: СБУ

Співробітниками СБУ було встановлено, що голова адміністрації, він же є і депутатом Чернігівської обласної ради, вимагав у місцевого жителя 10 тисяч доларів. Таку таксу чиновник встановив за видачу розпорядження на розробку плану території та узгодження зміни цільового призначення ділянок землі, площею 6 гектарів в Чернігівській області.

За даними слідства, співробітники Служби безпеки України затримали очільника адміністрації під час отримання повної суми затребуваного хабара.

"Наразі відбуваються обшуки за місцем роботи та проживання фігуранта. У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення інших можливих фактів корупції затриманого.", — повідомили на офіційному сайті Служби безпеки.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, оперативники викрили схему збуту контрафактної алкогольної продукції. За добу на підпільних "підприємствах" злочинці виготовляли близько 2 тонн контрафактної продукції, щомісяця отримючи дохід близько 10 мільйонів гривень. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини