Головна Новини Суспільство події Обшуки у Медведчука ведуться на підставі сфальсифікованих плівок - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Обшуки у Медведчука ведуться на підставі сфальсифікованих плівок - ЗМІ

Журналісти сумніваються в автентичності "плівок Бігуса", на підставі яких ведуть справу стосовно лідера ОПЗЖ

25 червня 2021, 15:52
Поділіться публікацією:

Існують так звані "плівки Бігуса", на підставі яких ведеться кримінальна справа проти голови політради ОПЗЖ Віктора Медведчука. Однак справжність даних плівок офіційно не підтверджена жодним з відомств. Крім того, журналісти зазначають, що про існування записів не було відомо і екс-прокурору Юрію Луценку. Про це пише 112 ua.

Обшуки у Медведчука ведуться на підставі сфальсифікованих плівок - ЗМІ

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

"Ніхто не бере на себе відповідальність за їх авторство, чи не підозріло чи, що ніхто не хоче урвати такий ласий шматок і отримати нагороди / премії? Більш того, тодішній генпрокурор Юрій Луценко вже заявив, що спецслужбі і Генпрокуратурі про існування цих записів не було відомо", — йдеться в матеріалі.

Журналісти згадують якоюсь мірою "гумористичне" відео, яке розмістив народний депутат Ренат Кузьмін, де показано, як подібні "плівки" може створити навіть людина, що не має відповідного досвіду. На цьому відеоролику "Путін нагороджує Баканова" і ще багато цікавого. Однак, незважаючи на це, Служба безпеки України визнала "справжність" записів, що, зі слів журналістів, є повним абсурдом.

"Так ось на цій підставі цілі групи СБУ і ДБР з ранку завалюються з обшуками в партійний офіс (але це ще пів біди), вони приходять до тещі Медведчука — матері Оксани Марченко. Сором і ганьба — що тут ще додаси? ", — наголошується в матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" писав, що справжня мета обшуків в офісі глави політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктора Медведчука і вдома у його тещі — чергова спроба влади залякати опозицію на чолі з Віктором Медведчуком. Про це заявив політичний аналітик Віталій Романченко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини