Головна Новини Суспільство події Нові деталі про прихильників Лепса, зі Львова: хлопці можуть бути пов’язані із веденням бізнесу у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові деталі про прихильників Лепса, зі Львова: хлопці можуть бути пов’язані із веденням бізнесу у Росії

«Вони з Росією якось пов'язані, з тими обманами. Як Росія відпочиває, то і вони не працюють»: з’явилися нові деталі про львівських парубків, що потрапили у скандал, слухаючи пісні російських виконавців

10 травня 2023, 13:20 comments2185
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на "24 канал".

Нові деталі про прихильників Лепса, зі Львова: хлопці можуть бути пов’язані із веденням бізнесу у Росії

Скандал у Львові. Фото з відкритих джерел

Днями, мережу сколихнуло відео, на якому молодики на всю гучність слухали пісні Лепса в авто. Це відбувалося в самісінькому центрі Львова. На зауваження випадкового перехожого, хлопці у припаркованому Range Rover  відреагували нецензурною лексикою.

Ця історія зацікавила журналістів, які і з’ясували нові деталі про скандальних парубків.

Як пише "24 канал", з’ясувалося, що перед Великоднем хлопці поселилися у Львові.  Там вони орендували квартиру та офісне приміщення. Поспілкувавшись з охоронцем, він розповів кореспондентам цікаві факти про молодиків.

"Вони два дні не працюють 8 і 9. Бо вони з Росією якось пов'язані, з тими обманами. Як Росія відпочиває, то вони і не працюють",  - сказав журналістам охоронець.

Також він додав, що парубки винаймають офіс у Львові, нібито для того, аби виманювати кошти у російських пенсіонерів. За його словами, вони "здається забирають якісь гроші, виманюють, видурюють". Проте, чоловік не знає, наскільки ця інформація є достовірною. Поки -що, це – лише чутки про скандальних прихильників Лепса. Водночас, як стверджують журналісти, телефони у хлопців вимкнені, а орендовану квартиру – ніхто не відчиняє. Автівка на подвір’ї, біля будинку, де ті винаймають оселю – теж зникла.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Різанина напляжі: між українцями та поляками у Варшаві розгорівся скандал. У Варшаві на пляжі Понятувка між двома компаніями спалахнула суперечка. Конфлікт дійшов до госпіталізації потерпілих із ножовими та колото-різаними пораненнями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини