Головна Новини Суспільство події Нове покриття: трасу, що пролягає через дві області, відремонтували
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове покриття: трасу, що пролягає через дві області, відремонтували

У Дніпропетровській області завершують ремонт дороги

14 листопада 2021, 10:27
Поділіться публікацією:

Через 42 роки Нікопольську трасу, що пролягає через дві області, повністю відремонтували. Про це повідомляють на сторінці "Укравтодору" в Facebook.

Нове покриття: трасу, що пролягає через дві області, відремонтували

Відремонтована дорога Р-73, фото Facebook "Укравтодору"

Вже завершено ремонт ділянки дороги Р-73/Н -08/Нікополь довжиною в 14 кілометрів. На території Дніпропетровської області ремонтники завершують роботи з вкладання нового асфальтобетонного покриття.

Повідомляється, що останній раз дорога Р-73 капітально ремонтувалася 42 роки тому. Останню ділянку від Запорізької області до Нікополя ремонтують з серпня. Робітники ТОВ "Автомагістраль-Південь" протягом двох років повністю настелили нове покриття на відстані 56,2 кілометра.

Повідомляється, що ремонт дороги почали реалізовувати в рамках програми "Велике будівництво". Наразі ж працівники підприємства-підрядника проводять фінальні роботи з нанесення розмітки, укріплення узбіччя. Також на ділянці біля Нікополя продовжується встановлення дорожніх знаків, облаштування зупинок громадського транспорту.

Як повідомляв портал "Коментарі", "Укравтодор" вперше за останні 60 років капітально відремонтував дорогу Р-11 Полтава – Красноград. На ділянці протяжністю сім кілометрів настелили асфальтобетон та укріпили основу дороги в межах Карлівки. Ще 25 кілометрів також відремонтують, там проводять поточний ремонт.

Також ми писали, що з 1 листопада набрали чинності нові правила дорожнього руху. В документі прописано змінені правила для велосипедистів, оновлена дорожня розмітка та додано нові знаки. Крім того, у правилах прописано нові назви та позначення автодоріг. У матеріалі є посилання на документ для завантаження.

Нове покриття: трасу, що пролягає через дві області, відремонтували - фото 2
Нове покриття: трасу, що пролягає через дві області, відремонтували - фото 3
Нове покриття: трасу, що пролягає через дві області, відремонтували - фото 4
Нове покриття: трасу, що пролягає через дві області, відремонтували - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини