Головна Новини Суспільство події Нова реформа МВС: за безпекою українців стежитимуть шерифи
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова реформа МВС: за безпекою українців стежитимуть шерифи

І хоча нова посада називається "офіцер громади", в народі копів називають місцевими шерифами

5 серпня 2020, 12:07 comments1893
Поділіться публікацією:

У МВС планується кадрове нововведення — посада поліцейського офіцера громади, або простіше — місцевого шерифа. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів радник голови МВС Арсена Авакова Володимир Мартиненко.

Нова реформа МВС: за безпекою українців стежитимуть шерифи

"Зараз у нас запускається така нова форма — поліцейський офіцер громади, і з часом вона прийде на заміну дільничним офіцерам поліції, а дільничні у нас зараз також працюють, — пояснює Мартиненко. — Поліцейський офіцер громади буде постійно перебувати на території громади та повністю з нею співпрацює. І тут фінансування в тому числі лягає на громаду. Це по аналогії — місцевий шериф, який постійно з усіма спілкується".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Міністерстві внутрішніх справ заявили, що повернення співробітників поліції в поїзди для забезпечення безпеки пасажирів, як того вимагає суспільство після резонансного нападу на пасажирку Анастасію Лугову, можливе тільки при відповідному розширенні штату і фінансовому забезпеченні. Про це написав на своїй сторінці в Facebook радник глави МВС Володимир Мартиненко. У своєму повідомленні він зазначив, що порядок взаємодії залізниці з поліцейськими розписаний в спільному наказі Міністерств внутрішніх справ та інфраструктури, який підписаний відповідними уповноваженими особами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини