Головна Новини Суспільство події Нова програма підтримки для українських сімей: як отримати фінансову допомогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова програма підтримки для українських сімей: як отримати фінансову допомогу

В Україні відкривається реєстрація на грошову допомогу у сумі 10800 гривень

25 березня 2024, 12:38
Поділіться публікацією:

Естонський рада у справах біженців в Україні запускає програму грошової допомоги. Ініціатива спрямована на підтримку домогосподарств у найбільш постраждалих регіонах, включаючи Запорізьку, Донецьку, Луганську, Харківську, Херсонську та Миколаївську області.

Нова програма підтримки для українських сімей: як отримати фінансову допомогу

Почалася реєстрація на грошову допомогу для українців

Програма передбачає виплати у розмірі 3600 гривень за місяць на кожного члена домогосподарства протягом трьох місяців. Метою цієї підтримки є забезпечення населення: купівля продуктів харчування, оплата тимчасового житла, придбання коштів гігієни.

Серед пріоритетних категорій населення – самотні батьки, сім'ї, де жінка є єдиним годувальником, домогосподарства з вагітними жінками, сім'ї з трьох і більше дітей віком до 18 років, а також сім'ї з дітьми до двох років, особи з інвалідністю 1 або 2 групи, особи, люди, які страждають на тяжкі захворювання та потребують дорогого лікування, люди похилого віку (60 ), сім'ї з частково або повністю зруйнованим житлом, а також ті, чиї члени отримали поранення або загинули внаслідок активних бойових дій.

Реєстрація на отримання грошової допомоги доступна онлайн, що робить процес подання заявки максимально зручним та доступним. Важливо наголосити, що наявність категорії вразливості не гарантує автоматичного отримання допомоги, оскільки всі заявки підлягають індивідуальній оцінці.

Кошти будуть перераховані на банківський рахунок, вказаний під час реєстрації. Це забезпечить прозорість та оперативність процесу виплат, дозволяючи одержувачам у короткий термін розпоряджатися наданими коштами для покриття своїх потреб. Цей захід стане значною підтримкою для багатьох сімей, які опинилися у скрутному становищі через поточну ситуацію в країні.

Нагадаємо, що український уряд закликає чоловіків призовного віку повертатися до України для участі у війні та підтримки економічної стабільності країни. Цю ідею підтримує німецька опозиція, яка закликає скасувати виплати для українських біженців чоловічої статі, яких у Німеччині перебуває понад 200 тисяч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини