Головна Новини Суспільство події Нова афера під виглядом подарунка від "Нової пошти": у чому суть
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова афера під виглядом подарунка від "Нової пошти": у чому суть

Шахраї запустили розсилку від імені компанії розсилають листи з розіграшем квитків на концерт

27 вересня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Транспортна компанія "Нова пошта" зараз не проводить ніяких розіграшів квитків. А навіть якщо проводить, то не робить це по електронній пошті. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Нова афера під виглядом подарунка від "Нової пошти": у чому суть

Нова пошта, фото з відкритих джерел

"Якщо ви помилково перейшли в подібному листі, краще змініть паролі всіх своїх облікових записів. Звертаємо увагу, що в даний час Нова пошта не проводить ніяких розіграшів квитків. І до того ж ми ніколи цього не робимо по електронній пошті. Всі конкурси та акційні пропозиції компанії публікуються тільки на офіційному сайті і наших сторінках в Facebook і Instagram", — йдеться в повідомленні.

Головні правила безпечного листування в Інтернеті:

— Чи не відкривай лист від незнайомців. Відразу зауваж його як "Спам" або видали його.

— Не переходьте за посиланнями і не завантажує файли від незнайомців. Вони можуть містити віруси або шкідливі програми.

— Якщо ти все ж перейшов по посиланню, обнови паролі від усіх облікових записів: пошти, сайтів, додатків, щоб їх не змогли зламати шахраї.

Нагадаємо, що поштовий оператор експрес-доставки створив звід правил захисту від шахраїв для українців, які активно користуються можливістю онлайн-шопінгу. Він складається з п'яти пунктів, що стосуються порядку оплати товарів, процесу відстеження посилок, захисту особистих даних на сайтах закордонних реалізаторів і не тільки.

Також на нашому сайті ви можете дізнатися, чому тарифи "Нової пошти" перевищує номінальну вартість послуг, які надає "Укрпошта", і як цей факт коментують офіційні представники "Нової пошти".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що, на думку президента України Володимира Зеленського, процес стрімкого перекладу "держави в смартфон" є надважливим і незворотнім. Саме з цією метою в Україні створено портал державних послуг "Дія", робота якого дозволяє назвати 2021 рік "ерою paperless".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини