Головна Новини Суспільство події Ніколи не підбирайте це на вулиці, щоб не потрапити в неприємну ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніколи не підбирайте це на вулиці, щоб не потрапити в неприємну ситуацію

Деякі речі ні в якому разі не можна підбирати на вулиці, а тим більше нести додому

11 вересня 2021, 10:04 comments1431
Поділіться публікацією:

Є перелік речей, які ні за яких обставин не можна підбирати на вулиці і тим більше нести додому. Адже поки людина, що знайшла якусь річ, думає, що вона стала щасливчиком, оскільки хтось втратив, а вона знайшла, то насправді вона може знайти неприємності на свою голову, накликати на себе велику невдачу. Як інформує видання "Коментарі", про це пише Dailyhoro.

Ніколи не підбирайте це на вулиці, щоб не потрапити в неприємну ситуацію

Ключі. Фото з відкритих джерел

На першому місці в рейтингу предметів, які небажано підбирати на вулиці, розташувалися прикраси із золота. Зараз знаючі люди підкидають такі речі на вулицю, щоб відвести від себе біду і перекинути нещастя на ту людину, яка знайде таку прикрасу. Дуже небезпечні в цьому плані хрестики. Побачивши такі речі, їх краще обійти стороною.

Також не рекомендують підбирати шило, голки, ножі, ножиці та інші гострі предмети. Вказані речі називають такими, що можуть завдати шкоди здоров'ю, фінансовому стану людини і нашкодити особистому щастю.

Не можна підбирати ключі. Кажуть, що якщо ви підбираєте ключі, то підбираєте ключ для відкриття ящика до чужого нещастя. Не рекомендується підбирати дзеркала і тим більше дивитися в знайдене дзеркало.

Ні до чого доброго не призведе, якщо ви підберете монети з перехрестя. Люди зі злими думками їх підкидають, щоб навести на когось хвороби. Також не можна підбирати ікони, тому що їх просто так ніхто не викидає, а тільки з якимись поганими намірами. Тому краще все це обходити стороною, щоб не накликати на себе біду і нещастя.

Читайте також на порталі "Коментарі" — які квіти не варто дарувати жінкам: актуальні поради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

1

11 вересня 2021, 11:20

Православное государство боится порчи

Василий

11 вересня 2021, 09:35

Подбирайте всё,не берите голыми руками,а солфеткой или чем либо ещё.Находку положите в соль или в воду на сутки желательно на открытой местности и ваша находка очистится от любого негатива. УДАЧИ и УСПЕХОВ.


Новини