Головна Новини Суспільство події Никодимов день буде сонячним, але з ранковими туманами - прогноз на п'ятницю, 13 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Никодимов день буде сонячним, але з ранковими туманами - прогноз на п'ятницю, 13 листопада

Суха погода продовжує радувати

13 листопада 2020, 06:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні, в п'ятницю, 13 листопада, погода по всій території України буде переважно сухою і сонячною. А ось вранці необхідно подбати про безпеку — на дорогах ляжуть густі тумани — видимість буде обмежена до 100-400 метрів. Стовпчики термометрів зафіксують температурні показники від 6 до 8 градусів тепла. Кілька тепліше буде на півдні країни — в Криму, Одесі та Закарпатті повітря прогріється до 9-10 градусів Цельсія.

Никодимов день буде сонячним, але з ранковими туманами - прогноз на п'ятницю, 13 листопада

За народним календарем 13 листопада відзначають Никодимів день. Наші предки вірили, що ясне безхмарне небо говорить про швидкі морози, а дощі про тривалий сезон негоди. Почувши цвірінькання снігурів, прабатьки передбачали настання сніжної зими. А ось якщо горобці розкричалися, можна чекати потепління.

Постарайтеся уникати сьогодні кредитів, боргів і авантюр. Бережіть себе і своїх близьких і не допускайте скандалів. А вечір перед "карантином вихідного дня" проведіть в спортзалі або за улюбленим захопленням.

Никодимов день буде сонячним, але з ранковими туманами - прогноз на п'ятницю, 13 листопада - фото 2

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що варто знати про п'ятницю 13 числа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини