Головна Новини Суспільство події Ніхто цяцькатися не буде: Симоньян погрожує Грузії бомбардуванням Тбілісі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніхто цяцькатися не буде: Симоньян погрожує Грузії бомбардуванням Тбілісі

Російська пропагандистка вважає, що війська РФ не мають сантиментів щодо Тбілісі, адже там немає Києво-Печерської лаври

10 березня 2023, 11:14
Поділіться публікацією:

Одна з топових російських пропагандистів Маргарита Сімоньян вкотре показала рівень своєї кровожерливості і пригрозила народу Грузії ракетним ударом на тлі протестних акцій, які 7 березня почалися в Тбілісі. У своєму Telegram-каналі вона заявила, що війська РФ можуть без сентиментів "шарахнути" центром Тбілісі.

Ніхто цяцькатися не буде: Симоньян погрожує Грузії бомбардуванням Тбілісі

Маргарита Симоньян. Фото: з відкритих джерел

Симоньян згадувала про слова свого "друга" американського історика Стівена Коена, який ще 15 років тому "передбачив розпад України", заявивши, що після його смерті вона сама знається на суспільно-політичній ситуації.

"Не залишилося у них кремленологів, і нема кому їм підказати, що, у разі повторення серпня 2008-го, з Грузією ніхто цацкатися не буде і війська туди посилати не буде, а просто шарахнуть відразу Тбілісі, особливо не розбираючи", — заявила вона .

При цьому Симоньян вигадала одразу три причини для удару по Грузії: російським військам зараз "не до сентиментів", у Тбілісі немає Києво-Печерської лаври, росіяни ніколи не вважали себе "одним народом із грузинами".

"Російська Федерація ніколи не була "Тбіліською Руссю". Тож даремно ось це все затіяли. Пошкодували б гарне місто і темпераментних його мешканців. Якщо вони самі себе не шкодують", — заявила пропагандистка.

Нагадаємо, що ввечері 7 березня в центрі Тбілісі розпочалися масові акції протесту проти ухвалення закону "про іноагентів" з боку парламенту Грузії. Як відомо, зараз аналогічний закон "про іноагенти" прийнято на території РФ. З його допомогою Кремль "закриває" роти ЗМІ, публічним особам та звичайним громадянам.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що дав Кремлю черговий ракетний обстріл України — чи ще є способи зупинити це божевілля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини