Головна Новини Суспільство події Незважаючи на загородження, дві групи мігрантів прорвалися до Польщі з Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Незважаючи на загородження, дві групи мігрантів прорвалися до Польщі з Білорусі

Мігранти прорвалися через паркани на польсько-білоруському кордоні

10 листопада 2021, 08:10
Поділіться публікацією:

Люди, незважаючи на попередження польських прикордонників, прорвали паркани з території Білорусі і вже опинилися в Польщі. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Polskie Radio Białystok з посиланням на прикордонну службу.

Незважаючи на загородження, дві групи мігрантів прорвалися до Польщі з Білорусі

Мігранти на кордоні. Фото з відкритих джерел

На територію Польщі увірвалися групи, які нараховують щонайменше кілька десятків людей. Ті, хто увірвався, зруйнували загородження на околицях Кринок і Біловежі. Польські прикордонники повідомляють, що мігрантам вдалося звалити паркани та проникнути на територію Польщі лише після застосування сили. Основній частини людей групи вдалося прорватися. Водночас прикордонники зазначають, що незважаючи на опір, частину людей вдалося знову повернути на лінію кордону.

Також повідомляється, що під Кузницею, де також зосереджено кілька груп мігрантів, немає спроб незаконного перетину білорусько-польського кордону. Хоча й наголошується, що люди налаштовані рішуче. Кожна із груп налічує по кілька сотень людей.

Польські спецслужби повідомляють, що білоруська сторона роздає їжу переселенцям. Також люди забезпечені спальними мішками та наметами. Вночі вони гріються біля багаття. Біля мігрантів постійно присутні білоруські спецслужби. Вони контролюють ситуацію, але не перешкоджають провокаційним спробам мігрантів прорватися через загородження на кордоні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – штурм польського кордону не припиняється. Мігранти налаштовані рішуче. Експерти розповіли, чого насправді добивається Олександр Лукашенко, який не перешкоджає цьому і хто за ним стоїть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини