Головна Новини Суспільство події Netflix відповів українському міністру щодо негативного образу українки у серіалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix відповів українському міністру щодо негативного образу українки у серіалі

Міністр культури Олександр Ткаченко вже отримав відповідь на лист до Netflix, де висловив позицію щодо карикатурного образу українки в серіалі «Емілі в Парижі"

30 грудня 2021, 09:20
Поділіться публікацією:

У  Netflix  дипломатично відреагували на претензії та обурення міністра культури України Олександра Ткаченка щодо героїні-киянки серіалу "Емілі в Парижі", яка зображена у негативному світлі. Про це чиновник розповів журналістам видання Dev.ua.

Netflix відповів українському міністру щодо негативного образу українки у серіалі

Стоп-кадр з серіалу "Емілі в Парижі". Фото з відкритих джерел

"Така наша активна громадська позиція точно буде сприятиме тому, щоб за подальшого показу образів і персонажів української національності в майбутніх зйомках, Netflix буде враховувати ставлення українців", – сказав Ткаченко.

Нагадаємо, наприкінці грудня цього року на стрімінговій платформі Netflix вийшов другий сезон серіалу "Емілі в Парижі". У четвертій серії у кінострічці з’явилась українська героїня — дівчина Петра із Києва. За сюжетом серіалу, її образ об’єднав у собі не найкращі людські риси, зокрема дівчина має примітивні погляди на життя, усіляко уникає депортації з Франції, але любить красти та й узагалі усе безкоштовне.

Реакція українського суспільства на цю серію була вкрай негативною. Про це "Коментарі" писали у даній публікації. Тоді не забарилась і реакція міністра культури. Він подібними художніми аналогіями лишився незадоволеним та направив офіційне урядове звернення до Netflix. Нині ж отримав відповідь.

Лист від Netflix міністр культури охарактеризував як "достатньо дипломатичний". Він сподівається, що  у 2022 році Україна та Netflix будуть у  більш тісному контакті, щоб подібних непорозумінь не відбувалося. Інакше імідж українців у світі буде безповоротньо зіпсованоий.

Читайте також: "Іронія долі" від Netflix: коли на екрани вийде фільм



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини