Головна Новини Суспільство події Не виходити з дому та не користуватися транспортом: жителів Донецька попереджають про провокації найманців
commentss НОВИНИ Всі новини

Не виходити з дому та не користуватися транспортом: жителів Донецька попереджають про провокації найманців

Найманці планують підірвати кілька об'єктів

18 лютого 2022, 23:35
Поділіться публікацією:

Представники  української розвідки зібрали  інформацію  про те, що окупанти  мають на меті підірвати декілька об'єктів  на території окупованого Донецька. З цієї причини  мешканців міста просять не виходити з домівки і не користуватися послугами громадського транспорту.

Не виходити з дому та не користуватися транспортом: жителів Донецька попереджають про провокації найманців

Українська розвідка попереджає про провокації бойовиків (фото з відкритих джерел)

Про це інформують в соціальних мережах представники Головного управління розвідки Міноборони.

За наведеною там інформацією, представники російських спецслужб замінували  установи соціальної інфраструктури в обласному центрі Донецького регіону, аби  вже пізніше підірвати їх.

"Ці заходи мають на меті дестабілізувати ситуацію на тимчасово окупованих територіях нашої держави і створити підстави для звинувачення України в терактах. Служба зв'язків з громадськістю ГУР МО України закликає донеччан не виходити з дому і не користуватися громадським транспортом", — сказано  в тексті повідомлення.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського відреагували на вивезення дітей з Донбасу в Росію. Очільниця Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук зробила заяву, що метод примусового вивезення дітей з окупованого Донецького регіону на російську територію  — можлива провокація  Росії і саме ця країна буде  нести відповідальність за наслідки, що можуть статись. За словами Ірини Верещук, Росія, використовуючи привід евакуації, забирає дітей – зараз ці дані перевіряються, але вивозять дітей з тимчасово окупованих територій Донецького та Луганського регіонів і везуть їх в Ростовський та інші регіони. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини